2018. március 26., hétfő

A leggusztustalanabb,leggyalázatosabb FIDESZES botrány,amivel valaha találkozhattunk!


Fideszes botrány az orosházi testületi ülésen!

Mire lehet még képes Simonka György a győzelem reményében?

 
A mai napon az előzetesen meghirdetett tótkomlósi utcafórumon Dr. Szabó Ervin távolléte alatt, az orosházi testületi ülésen a Simonka-féle kampány legembertelenebb, leggyalázatosabb megnyilvánulása történt.

A testületi ülés közben Németh Norbert és társa - akiket városszerte csak úgy emlegetnek, mint a Fidesz felé elkötelezettek -, berontottak az ülésterembe Simonka György fotósának, Domján Róbert kíséretében, és ledobtak egy disznófejet a képviselő-testületi asztalnál lévő helyére.

Mindezt megtették úgy, hogy a polgármester nem akadályozta meg.

 
A fideszes kampány színjátékát mi sem bizonyítja jobban, hogy minderre Sára Csaba fideszes képviselő igyekezett ráerősíteni, aki azt mondta, szó szerint idézve az Oroscafé cikkéből „Felszólította Dr. Szabó Ervint, hogy azonnali hatállyal mondjon le tisztségéről, ugyanis bebizonyosodott, hogy alkalmatlan annak betöltésére”.

Ehhez ugyanezen indokkal sietve csatlakozott Lövei Ferenc fideszes képviselő is.

Tisztelt Simonka úr!

Jobb,ha tisztában van vele,bár keresgélhet még gusztustalan fogásokat,ne reménykedjen! Dr.Szabó Ervint,önnek ezen cselekedetei,csak még tovább erősítik!

Nem fog lemondani, és az ön által folytatott hazug kampánya helyett arra kérjük, hogy nyílt vitán számoljon el az eddigi tevékenységével, mutassa be, hogy mit tett az itt élőkért, és milyen programja van 2018-ra, hogy az emberek el tudják azt dönteni, hogy a képviselői tisztségre melyikük az alkalmasabb!

Megjegyzem  ezek után ön a lejtőn zuhanórepülésben hullik a mélybe!

Vesszen Trianon! Székelyföldön tartott Trianoni megemlékezést a Magyar Önvédelmi Mozgalom!

Szakrális helyszínen, Szejkefürdőn Orbán Balázs sírjánál emlékeztek meg, legnagyobb nemzeti sorstragédiánkról a MÖM és a Kossuth Nemzet...