2018. május 28., hétfő

Gettósodó Orosháza! Félelem uralja a várost!



Újabb kocsmai támadás történt ma a kora délelőtti órákban, Dél-békés fővárosában.

 
Repült és csattant az üveg, majd fojtogatni kezdtek a fenevadak.



Nem sokkal délelőtt kilenc óra után, zokogva hívott telefonon egy orosházi presszó tulajdonosa, hogy agresszív támadás érte az alkalmazottait.

Mivel a közelben tartózkodtam éppen, így rövid időn belül a helyszínre tudtam érkezni, ahol a rendőrség munkatársai már folytatták a helyszínelést és a tanúk meghallgatását is.



 

Mint a vendégektől és alkalmazottaktól megtudtam, öt fős cigány származású társaság akart fizetés nélkül távozni, amit az ott dolgozók nem hagytak szó nélkül.
Ezt követően azonnal be is következett az agresszió, először egy üdítős üveget hajítottak a pultos hölgy felé, majd némi ordibálás következett, végül a horda egyetlen női, de annál testesebb tagja elkezdte fojtogatni az egyik vékonyka hölgyet. A nagyobb tragédiát egy a helyszínen tartózkodó fiatalember lélekjelenléte akadályozta meg, akinek a közbeavatkozására távozott szitkozódva a „Boldogság” néven hírhedtté vált bűnöző és bandája.


A sértettek elmondása alapján a rendőrség munkatársai felvették a jegyzőkönyvet és hivatalból indítják meg az eljárást az ügyben.
Az elmúlt évtizedekben végbemenő magyar elvándorlás, a gyermekvállalás alacsony száma, továbbá a cigányság alsóbb rétegeinek jelentős szaporulata okozta etnikai átrendeződés hatása egyre erőteljesebben érzékelhető.
Napjainkra egy olyan szintű gettósodás körvonalai rajzolódnak ki Magyarországon, amely normál esetben azonnali beavatkozást igényelne. Viszont a kormányzatnak a hatalma megtartásához egyfajta lételeme a cigányság alsóbb rétegeinek az államilag történő szaporítása, mivel egy minimum félmilliós, bármikor könnyűszerrel megmozdítható szavazótábort jelentenek a számukra.

Ezért az átmeneti megoldást jelen állás szerint a még mindig jelentős többségben levő magyarság, önvédelmi összefogása jelentheti.



Szebb és jobb jövőt, Orosháza!

 László Attila

 MÖM vezető

Vesszen Trianon! Székelyföldön tartott Trianoni megemlékezést a Magyar Önvédelmi Mozgalom!

Szakrális helyszínen, Szejkefürdőn Orbán Balázs sírjánál emlékeztek meg, legnagyobb nemzeti sorstragédiánkról a MÖM és a Kossuth Nemzet...