2018. június 6., szerda

Vesszen Trianon! Székelyföldön tartott Trianoni megemlékezést a Magyar Önvédelmi Mozgalom!



Szakrális helyszínen, Szejkefürdőn Orbán Balázs sírjánál emlékeztek meg, legnagyobb nemzeti sorstragédiánkról a MÖM és a Kossuth Nemzetőrség tagjai.

 
A június 4-én megtartott Trianoni megemlékezés, egyébiránt a Magyar Önvédelmi Mozgalom, négy napos erdélyi önvédelmi táborozásának a záróakkordja volt.
A magyar hazafiak és szimpatizánsaik egy busszal a helyszínre érkezve, egyfajta villámdemonstrációként bonyolították le az eseményt a közelben tartózkodó turisták elismerésétől övezve.

A megemlékezés keretében László Attila a MÖM vezetője beszédében kihangsúlyozta, hogy ameddig mi Magyarok itt vagyunk és évről évre eljövünk az ősi földre, addig nem veszett el a reménye és a történelmi esélye annak, hogy egyszer majd visszatérjen a Szentkorona valódi országa.



 
 Kitért arra is, hogy most a legfontosabb feladatunk a csonka-ország védelme a külsőleg irányított etnikai és belső etnikai átrendeződéssel szemben egyaránt. "Nekünk Magyaroknak újra be kell népesítenünk a Kárpát-medencét" zárta mondandóját.









A rendezvény a Székely Himnusz közös eléneklésével zárult!
Majd zúgott a Vesszen Trianon és a Szebb jövőt, minden Magyarnak!










Ősi országunkat együtt vesszük vissza!
MÖM hírszolgálat

Vesszen Trianon! Székelyföldön tartott Trianoni megemlékezést a Magyar Önvédelmi Mozgalom!

Szakrális helyszínen, Szejkefürdőn Orbán Balázs sírjánál emlékeztek meg, legnagyobb nemzeti sorstragédiánkról a MÖM és a Kossuth Nemzet...