2018. március 22., csütörtök

Friss!! Példaértékű összefogás a változás jegyében! Visszalépett Mezei Roland, Dr. Szabó Ervin javára



A mai napon a Független Kisgazda Párt országgyűlési képviselő-jelöltje, Mezei Roland visszalépett Dr. Szabó Ervin Jobbikos országgyűlési képviselő-jelölt javára.

 
Kérdésünkre Mezei Roland elmondta, hogy visszalépésével támogatja a Dél-békési emberek változás iránti igényét és elismeréssel beszélt Szabó Ervin eddigi munkájáról is. Majd kihangsúlyozta, biztosítva látja azt, hogy a Jobbik kormányra kerülve végrehajtja a választási programjában vállaltakat és a térség felzárkóztatását.
Mindkét politikusnál kiemelten fontos szerepet játszik a termőföld magyar kézben tartása mellett a családi gazdaságokra épülő vidékgazdaság is.

Dr. Szabó Ervin álláspontja szerint az egyéni érdekalapon működő nagyüzemek helyett az értékalapú vidékmentést szolgáló, magas hozzáadott értéket tartalmazó, családi kis- és közepes gazdaságok termelésére kell alapozni a jövőben. Valamint az élelmiszer előállítás irányába kell fordulnia a térségnek.

 
A Jobbik politikusa zárszóként elmondta, hogy mindent megtesz majd azért, hogy szavatolja a termelők létbiztonságát és elterjessze a különböző szintű élelmiszer-önrendelkezést szolgáló, területi alapon szerveződő szövetkezeti (háztáji típusú) felvásárlási és értékesítési formát.
A két politikus szövetsége a Dél-békés jövőjébe vetett hit és az itt elő emberekért való törődés jegyében született meg.

Vesszen Trianon! Székelyföldön tartott Trianoni megemlékezést a Magyar Önvédelmi Mozgalom!

Szakrális helyszínen, Szejkefürdőn Orbán Balázs sírjánál emlékeztek meg, legnagyobb nemzeti sorstragédiánkról a MÖM és a Kossuth Nemzet...