2018. február 20., kedd

Újabb siker Dél-Békésben!



Újabb siker!!!

Megérkezett az elektromos moped Battonyára egy ízületi betegségben szenvedő hölgy számára.

 
Február elején egy segítségkérésre reagálva látogattuk meg azt a Battonyai hölgyet, akinek ott a helyszínen szembesültünk a nehéz élethelyzetével. Egy elektromos mopedre volt szüksége ahhoz, hogy kitudjon mozdulni otthonából, de sajnos az anyagi helyzete nem tette lehetővé, még egy használt készülék megvásárlását sem.


Az akkor felhívásunkra több jelzés is érkezett , de végül egy szintén nehéz anyagi helyzetben levő család segített Törökbálinról.
Egy működőképes használt mopedet ajánlottak fel teljesen ingyen.

Ekkor az egyedüli problémát a kiszállítás jelentette, mivel a közel ötszáz km hosszú út megtételéhez az üzemanyag költsége hiányzott, az egykori tulajdonos pedig ragaszkodott hozzá, hogy személyesen adhassa át felajánlást.


 
A megoldást végül is Dr. Szabó Ervin felajánlása jelentette aki magára vállalta az üzemanyag költségterheit. Így hárult el minden akadály és jutott el a hétvége folyamán Battonyára az elektromos moped. Amely reményeink szerint egy új készülék beszerzéséig egy megfelelő és hasznos segítsége lesz a családnak.

Ezúton is kívánunk jó egészséget és boldogabb életet a családnak!


Vesszen Trianon! Székelyföldön tartott Trianoni megemlékezést a Magyar Önvédelmi Mozgalom!

Szakrális helyszínen, Szejkefürdőn Orbán Balázs sírjánál emlékeztek meg, legnagyobb nemzeti sorstragédiánkról a MÖM és a Kossuth Nemzet...