2018. március 14., szerda

A Kúria kimondta Simonka bűnös! Politikai pedofília végére tett pontot a határozat!


Hiába próbálta megmagyarázni Simonka György a bizonyítványt, hogy szerinte teljesen helyénvaló a politikai pedofília a Kúria ennek ellenére megállapította jogsértést.

 
Simonka több ezer ártatlan gyermeknek osztogatott rajzpályázat keretében saját oldalát népszerűsítő pólókat nyereményként, amely tevékenységével nagy felháborodást váltott ki a Dél-békési szülők körében.
Az ügyet a helyi Jobbik karolta fel, de először a Békés megyei 4-es számú országgyűlési egyéni választókerület választási bizottsága elutasította az ajándék pólók miatt benyújtott kifogását.

Hamar örült, ugyanis az NVB múlt pénteken egyhangú döntéssel megállapította, hogy a képviselőjelölt megsértette a választási eljárás alapelveit és a köznevelési törvényt, amely tilt mindenféle politikai tevékenységet köznevelési intézményekben. Az NVB a további jogsértéstől eltiltotta a jelöltet.

A gátlástalan Simonka persze fellebbezett de a Kúria végül helyben hagyta az NVB határozatát mivel a pólók felirata egyértelmű politikai üzenetet hordozott.

 
Túl korai volt az öröme a politikusnak, ugyanis az NVB múlt pénteken egyhangú döntéssel megállapította, hogy a képviselőjelölt megsértette a választási eljárás alapelveit és a köznevelési törvényt, amely tilt mindenféle politikai tevékenységet köznevelési intézményekben.

 Az NVB a további jogsértéstől eltiltotta a jelöltet.

Vesszen Trianon! Székelyföldön tartott Trianoni megemlékezést a Magyar Önvédelmi Mozgalom!

Szakrális helyszínen, Szejkefürdőn Orbán Balázs sírjánál emlékeztek meg, legnagyobb nemzeti sorstragédiánkról a MÖM és a Kossuth Nemzet...